Virtuele dataroom iDeals

Over deze software

De virtuele dataroom iDeals is een prachtige keuze, omdat ze alle functies heeft die men van een toonaangevende leverancier van een virtuele dataruimte kan verwachten. Bijzonder aandacht is besteed aan de vereenvoudiging van het proces van due diligence op elk gebied, met inbegrip van fusies en overnames, onroerend goed, biologische en andere moderne technologieën.

Acht instellingen voor gebruikerstoegang kunnen worden toegepast individueel of in groepen, en gebruikers kunnen een toegangsprofiel krijgen, waarmee ze toegang krijgen tot bepaalde bestanden en mappen. Alle handelingen van gebruikers worden getrackt en geregistreerd in het logboek met tijdregistratie. 256-bit encryptie, automatische toepassing van watermerken, antivirusbescherming en veel andere beschermingsmiddelen garanderen een maximale veiligheid van vertrouwelijke gegevens.

Terwijl de producten van concurrenten de installatie van plug-ins en andere aanvullende software vereisen, zoals Flash of Java, werkt iDeals betrouwbaar met alle webbrowsers en besturingssystemen zonder plug-ins. Voor de besturingssoftware iOS en Windows zijn er  gespecialiseerde applicaties die voor volledige compatibiliteit met mobiele apparaten zorgen.

Het platform van de virtuele dataroom iDeals is betrouwbaar beschermd, krachtig en flexibel en heeft een zeer gebruikersvriendelijke, intuïtief begrijpelijke interface, evenals een servicedienst in verschillende talen die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar werkt.

Een gratis demoversie geeft u de mogelijkheid om zich direct te verzekeren van de voordelen van deze virtuele dataroom.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
Ja
Gratis proefversie
30 dagen gratis
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Documentatie
Webinars
Online modus
Persoonlijke benadering
Ondersteuning
Ondersteuning
Online
Werkuren
Tabel van functies
Documentbeveiliging
256-bits SSL-codering
Reservekopie van gegevens
Document vervalt
Dynamische watermerken
ISO 27001 gecertificeerd
SOC 2 gecertificeerd
SSAE 16 gecertificeerd
Virusscanning
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Meerkanaals verificatie
Permissiegroepen
Stel gebruikersrechten in
Authenticaties met twee factoren
Single Project Login
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Zoek volledige text
In documentkoppeling
Windows Explorer-integratie
Scroll-Through Viewer
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Geen software-installatie vereist
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
meldingen
Documentversiebeheer
Product Recensies
2018.11.01 22:05
Vroeger werkte ons team met een andere virtuele dataroom, en wij hadden dus klachten over de snelheid van het systeem, een heel gecompliceerde interface en een groot aantal fouten. Toen we begonnen met iDeals te werken, konden we dan niets beter wensen. De dataroom is veilig, gemakkelijk in gebruik en handig. Het is alleen maar spijtig dat we niet eerder voor deze leverancier hebben gekozen. Ik raad iDeals aan voor bedrijven die eenvoudigheid en functionaliteit waarderen.
2018.10.11 15:06
Het product en de diensten die iDeals aanbiedt, zijn echt uitzonderlijk. Gunstige prijzen, geavanceerde functies, gemakkelijk in gebruik zelfs voor beginners. Sterk aanbevolen!
2018.09.29 10:06
De virtuele dataroom iDeals was erg nuttig voor mijn zaak. De belangrijkste voordelen voor mij waren een intuïtief begrijpelijke interface met volledige individualisering, een mogelijkheid om beperkte toegang voor gebruikers in te stellen en een redelijke prijs. Ik denk dat de aangeboden functies zelfs de meest veeleisende gebruikers zullen aanspreken.
2018.08.12 19:34
Deze virtuele dataroom is erg goed, en ik wil de hoge kwaliteit van de iDeals-servicedienst echt aanduiden. Voor ons werd er een coördinator aangewezen die online trainingssessies voor ons team organiseerde. De medewerkers van de servicedienst stonden altijd voor ons klaar, als er zo’n noodzakelijkheid was. Dank u!
2018.07.13 18:04
Dit is ons derde project met de iDeals-dataroom en we hebben nooit problemen gehad met haar werk of andere klachten. Ze heeft echt alles wat je nodig hebt, en ik denk niet dat we een betere keuze hadden kunnen maken.
2018.07.01 01:55
Dit product heeft grote functionele mogelijkheden die ons hebben geholpen om due diligence aanzienlijk te verbeteren. Onze klanten zijn ook tevreden met onze keuze van de dataroom. Bijzonder vinden wij leuk de functie die de informatie over het bekijken van documenten beschikbaar maakt, omdat ze help ons het gedrag van de partijen te analyseren en zelfs het resultaat van de transactie te voorzien.
2018.06.02 02:55
iDeals is een uitstekende en zeer intuïtief begrijpelijke dataruimte. De aangeboden functies overtreffen dergelijke functies van andere datarooms die wij vroeger hebben gebruikt. De prijs is ook betaalbaar en gunstig. De servicedienst was altijd onmiddellijk beschikbaar als ik vragen had. Ik ben zeer tevreden met iDeals. Onze klanten merkten ook een aanzienlijk verschil nadat ze hadden begonnen de virtuele dataroom іDeals te gebruiken. In deze dataroom is het veel gemakkelijker om met de catalogus van documenten en met de sectie van vragen en antwoorden te werken, documenten in het PDF-format te bekijken en andere nuttige functies te gebruiken.
2018.05.25 23:23
Ik wil graag het team van iDeals bedanken voor de ondersteuning van ons bedrijf. Dankzij u maakte ik me geen zorgen over de beveiliging van onze documenten. Ik zou de virtuele dataroom iDeals zeker aanbevelen aan iedereen.
Referentie toevoegen