Virtuele data room iDeals

Over deze software

Provider overzicht

iDeals Virtual Data Room is een beveiligde oplossing voor het beheren van ingewikkelde zakelijke overnametrajecten. Het platform biedt teams van leidinggevenden en online portaal om samen bestanden te bewerken, beheren en ondertekenen. Het iDeals VDR-platform biedt beveiliging, conformiteit en efficiëntie op één plek. Gebruikers van iDeals zijn vaak vooral opzoek naar een omgeving waar gebruikers met en zonder veel computerkennis makkelijk op kunnen werken.  

30-daagse gratis proefperiode

iDeals VDR biedt een gratis 30-daagse proefperiode aan. Na gebruik van deze proefversie krijgt de mogelijke klant een aangepaste offerte op basis van zijn of haar behoeften en wensen, denk hierbij aan het aantal gebruikers en overnames. Tijdens de proefperiode biedt iDeals ondersteuning aan nieuwe gebruikers bij het uploaden van gegevens en van start te gaan. 

iDeals biedt ook een individuele live demo om de gratis proefperiode te starten. Je kan de proefversie aanvragen door gegevens als een e-mailadres en telefoonnummer door te geven, en iDeals algemene voorwaarden te accepteren. 

Pro
1 Project
5 Beheerders
Onbeperkt gebruikers
24/7 meertalige ondersteuning
Aanpasbare dynamische watermerken
Business
Onbeperkte projecten
Onbeperkte beheerders
Onbeperkte gebruikers
Uitgebreide premium ondersteuning
Geavanceerde branding opties
Enterprise
Onbeperkte projecten
Onbeperkte beheerders
Onbeperkte gebruikers
Uitgebreide premium ondersteuning
Geavanceerde branding opties

Wat zijn iDeals grootste kwaliteiten?

iDeals Virtual Data Room heeft een goede reputatie opgebouwd vanwege de uitgebreide beveiligingsfuncties. Zo wordt er tijdens het inloggen twee-factor authenticatie toegepast, dit is wanneer een gebruiker in moet loggen met een wachtwoord en een SMS-code. 

Nieuwe gebruikers worden automatisch toegevoegd door de centrale beheerders, waarbij hun gebruik binnen de ruimtes en toegang tot bestanden streng wordt gecontroleerd. Het is ook mogelijk om watermerken aan de documenten toe te voegen voor extra beveiliging. Management en beheer kunnen uitgebreide rapportages laten genereren waarin precies te zien is wat iedere gebruiker heeft gedaan, en wanneer. Handelingen zijn namelijk traceerbaar top op de pagina van een document. 

Enkele voor- en nadelen van iDeals Digital Data Rooms:

Voordelen van iDeals

 • De 24/7 klantenondersteuning voor assistentie of een beveiligingsbreuk. 
 • De uitgebreide zoekfunctionaliteiten en indexeringsmogelijkheden zorgen ervoor dat bestanden snel te vinden zijn. 
 • De gedetailleerde document tracking laat zien hoeveel tijd gebruikers hebben besteed aan gehele documenten of afzonderlijke pagina. 
 • Meerdere datarooms tegelijk laten draaien is eenvoudig, wat enorm goed handig is bij meerdere overnames tegelijkertijd.
 • Uiterst vertrouwelijke informatie kan op view-only gezet worden, met beperkingen op printen, downloaden en screenshots. 

Nadelen van iDeals

 • De prijs is aan de hoge kant.
 • Gebruikers zullen aan het begin even aan het platform moeten wennen. 
 • Het is niet mogelijk een dataroom te klonen voor een nieuw project. Datarooms moeten iedere keer van de grond af opgebouwd worden. 
 • Geen mogelijkheid om notificaties te ontvangen als afzonderlijke documenten geüpload of bewerkt worden. 
 • De interface van gebruikerstoegang kan een beetje ingewikkeld zijn. 

iDeals VDR functies

De voornaamste functies van iDeals VDR zijn:

 • Makkelijk op te zetten en te gebruiken
 • Toegangscontrole voor gebruikers met acht niveaus van weergave
 • Bijhouden van gebruikersactiviteit met uitgebreide rapportages

iDeals is beschikbaar voor zowel de computer en mobiel (iOS en Android). De mobiele apps zijn ontworpen voor simpliciteit. Op deze manier kunnen alle gebruikers, zowel met en zonder veel computerkennis, het platform efficiënt gebruiken. 

iDeals virtual data room oplossingen

 • Aanpasbare werkruimtes met bedrijfslogo en -kleuren.
 • Samenwerking tussen gebruikers is mogelijk met een in-room workflow. Dit houdt informatie en gesprekken veilig binnen de virtuele dataroom. 
 • Cross-device toegang is mogelijk met synchronisatie tussen computers, telefoons, gedeelde mappen en cloud-opslag applicaties. .

Conferenties

iDeals neemt deel aan een reeks beurzen en conferenties over de hele wereld die zich richten op fusies & overnames (M&A’s) en kapitaalslevenscycli. De beurzen betreffen een verscheidenheid aan industry verticals. 

Het bedrijf heft deelgenomen aan M&A beurzen in Duitsland, China, Scandinavië en de MENA-regio. Deelname aan dit soort executive forums versterkt de positieve positie van iDeals in de markt. 

Zo stond iDeals op de CEE Merger and Acquisition and PE forum conferentie in April 2019. De conferentie behandelde iedere stap van een kapitaalslevenscyclus, waaronder:

 • Fondsenwerving en privévermogen
 • Bedrijfsstructuren
 • M&A-processen en integratie
 • Financiering voor overnames
 • Het vinden van overnames
 • Uitvoering en creatie van waarde

Dit was zeer actueel voor iDeals omdat alle fasen van de levenscyclus het delen van documenten en samenwerking vereisen. De meeste overnames omvatten zeer gevoelige gegevens en vereisen de hoogste beveiligingsniveaus. 

Samengevat

iDeals is een voorname provider van virtuele datarooms. Hun diensten worden onder andere gebruikt door grote adviesbureaus als Deloitte, EY, KPMG en Accenture. iDeals heeft nog veel meer grote namen als klant, zoals Toyota, Citi, LG en American Airlines.

Gemiddelde ratings
 • Totaalscore
 • Gebruiksgemak
 • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
Ja
Gratis proefversie
30 dagen gratis
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Documentatie
Webinars
Online modus
Persoonlijke benadering
Ondersteuning
Ondersteuning
Online
Werkuren
Tabel van functies
Documentbeveiliging
256-bits SSL-codering
Reservekopie van gegevens
Document vervalt
Dynamische watermerken
ISO 27001 gecertificeerd
SOC 2 gecertificeerd
SSAE 16 gecertificeerd
Virusscanning
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Meerkanaals verificatie
Permissiegroepen
Stel gebruikersrechten in
Authenticaties met twee factoren
Single Project Login
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Zoek volledige text
In documentkoppeling
Windows Explorer-integratie
Scroll-Through Viewer
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Geen software-installatie vereist
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
meldingen
Documentversiebeheer
Product Recensies
2018.11.01 22:05
Vroeger werkte ons team met een andere virtuele dataroom, en wij hadden dus klachten over de snelheid van het systeem, een heel gecompliceerde interface en een groot aantal fouten. Toen we begonnen met iDeals te werken, konden we dan niets beter wensen. De dataroom is veilig, gemakkelijk in gebruik en handig. Het is alleen maar spijtig dat we niet eerder voor deze leverancier hebben gekozen. Ik raad iDeals aan voor bedrijven die eenvoudigheid en functionaliteit waarderen.
2018.10.11 15:06
Het product en de diensten die iDeals aanbiedt, zijn echt uitzonderlijk. Gunstige prijzen, geavanceerde functies, gemakkelijk in gebruik zelfs voor beginners. Sterk aanbevolen!
2018.09.29 10:06
De virtuele dataroom iDeals was erg nuttig voor mijn zaak. De belangrijkste voordelen voor mij waren een intuïtief begrijpelijke interface met volledige individualisering, een mogelijkheid om beperkte toegang voor gebruikers in te stellen en een redelijke prijs. Ik denk dat de aangeboden functies zelfs de meest veeleisende gebruikers zullen aanspreken.
2018.08.12 19:34
Deze virtuele dataroom is erg goed, en ik wil de hoge kwaliteit van de iDeals-servicedienst echt aanduiden. Voor ons werd er een coördinator aangewezen die online trainingssessies voor ons team organiseerde. De medewerkers van de servicedienst stonden altijd voor ons klaar, als er zo’n noodzakelijkheid was. Dank u!
2018.07.13 18:04
Dit is ons derde project met de iDeals-dataroom en we hebben nooit problemen gehad met haar werk of andere klachten. Ze heeft echt alles wat je nodig hebt, en ik denk niet dat we een betere keuze hadden kunnen maken.
2018.07.01 01:55
Dit product heeft grote functionele mogelijkheden die ons hebben geholpen om due diligence aanzienlijk te verbeteren. Onze klanten zijn ook tevreden met onze keuze van de dataroom. Bijzonder vinden wij leuk de functie die de informatie over het bekijken van documenten beschikbaar maakt, omdat ze help ons het gedrag van de partijen te analyseren en zelfs het resultaat van de transactie te voorzien.
2018.06.02 02:55
iDeals is een uitstekende en zeer intuïtief begrijpelijke dataruimte. De aangeboden functies overtreffen dergelijke functies van andere datarooms die wij vroeger hebben gebruikt. De prijs is ook betaalbaar en gunstig. De servicedienst was altijd onmiddellijk beschikbaar als ik vragen had. Ik ben zeer tevreden met iDeals. Onze klanten merkten ook een aanzienlijk verschil nadat ze hadden begonnen de virtuele dataroom іDeals te gebruiken. In deze dataroom is het veel gemakkelijker om met de catalogus van documenten en met de sectie van vragen en antwoorden te werken, documenten in het PDF-format te bekijken en andere nuttige functies te gebruiken.
2018.05.25 23:23
Ik wil graag het team van iDeals bedanken voor de ondersteuning van ons bedrijf. Dankzij u maakte ik me geen zorgen over de beveiliging van onze documenten. Ik zou de virtuele dataroom iDeals zeker aanbevelen aan iedereen.
Referentie toevoegen