Over het bedrijf

EMA is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve informatietechnologieën die de kwaliteit van het leven verbeteren.

De website virtuele-dataroom.nl behoort tot Enterprise Marketing Advisors (EMA), een toonaangevend internationaal strategisch adviesbureau voor marktonderzoek dat gespecialiseerd is in diepgaande analytische beoordelingen op het hele gebied van informatietechnologieën en gegevensbeheer. We bieden de resultaten van analyses en advies die onze klanten helpen om de trends in de markt te begrijpen, nieuwe mogelijkheden te vinden en hun bedrijven te ontwikkelen.

Al meer dan 20 jaar helpen we klanten om nieuwe mogelijkheden te vinden in de informatiemarkt, terwijl we hen accurate en betrouwbare gegevens en schattingen verstrekken, waaronder de bepaling van het marktpotentieel, prognoses, sectorale beoordelingen en beschrijvingen van belangrijke tendensen van de markt en zijn belangrijkste spelers. We bieden pragmatische en tijdige onderzoeksresultaten en advies om onze klanten te helpen bij het identificeren van de meest gunstige kansen om de omzetgroei te maximaliseren en de kosten te beperken. We werken samen met analisten die experts zijn op specifieke gebieden van de informatie-industrie en die onpartijdige beoordelingen en schattingen over globale markten verstrekken.

Opgericht in 1998, biedt EMA de resultaten van onderzoek, analytische beoordelingen en adviesdiensten aan bedrijven, professionals en leveranciers van informatietechnologieën over de hele wereld, gespecialiseerd zijnde in de verlening van onderzoeksdiensten op het gebied van informatietechnologieën voor publieke, private en internationale partners over de hele wereld. De onderzoeksafdeling van EMA Research publiceert rapporten over marktonderzoek, waarmee organisaties over de hele wereld hun winstgevendheid kunnen vergroten dankzij de kennis die hen helpt om de juiste commerciële beslissingen te nemen. Deze rapporten worden opgesteld voor de belangrijkste industriële en technologische sectoren, met inbegrip van opkomende markten.

De analisten van EMA gebruiken een unieke combinatie van praktische ervaring, een goed begrip van de beste werkwijzen en diepgaande kennis van huidige en geplande oplossingen van leveranciers om hun klanten te helpen hun doelen te bereiken. De diensten van virtuele-dataroom.nl ondersteunen de ontwikkeling van zaken, gezondheidszorg en gespecialiseerde markten met behulp van innovatieve wetenschappelijke benaderingen op verschillende gebieden, zoals de ontwikkeling van systematische verbindingen, beveiliging, software, gegevensopslag, het gebruik van mobiele apparaten, datacenters en het creëren van virtuele omgevingen. De diensten worden verleend op basis van individuele, kosteneffectieve programma’s die altijd hoge resultaten opleveren. Wij werken samen met de grootste bedrijven van de wereld – van emittenten van effecten, overnemende partijen, verwerkingscentra, handelsbedrijven en verenigingen tot toonaangevende leveranciers van hightech-diensten en investeerders.

Bekend voor zijn geavanceerde innovaties zijnde, heeft de Datarooms.com-website de lof van klanten en partners verdiend voor de beste prestatie, analytisch marktonderzoek en initiatieven van corporatieve en maatschappelijke verantwoordelijkheid over de hele wereld.

We werken volgens twee prioriteiten: het stimuleren van voortdurende training van specialisten in cloudinformatietechnologieën en het besteden van bijzondere aandacht aan het vaststellen van nieuwe standaarden op het gebied van cloudtechnologieën.