Datasite

Over deze software

Merrill heeft het Merrill DataSite-platform ontwikkeld voor een veilige uitwisseling van vertrouwelijke informatie tijdens financiële en andere transacties, waarbij vertrouwelijkheid en beveiliging de hoogste prioriteit hebben.

Deze virtuele dataroom met certificatie ISO 27001 biedt diensten van persoonlijke specialisten op het gebied van dienstverlening en heeft alle nodige functies: watermerken, toestemmingen, toegangscontrole en een logboek. Het bedrijf besteedt bijzondere aandacht aan veiligheid, maar de lijst van beschikbare technologisch geavanceerde functies laat veel te wensen over. Bijvoorbeeld, DataSite biedt geen toegang vanaf mobiele apparaten, wat belangrijk is voor veel zakelijke gebruikers.

Dit alles maakt Merrill DataSite een platform dat eenvoudig is in gebruik, met veel functies en een voldoend beveiligingsniveau, en tegen prijzen die bestemd zijn voor het hogere marktsegment.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis proefversie
Geen gegevens
Voorbereiding voor gebruik
Online
Ondersteuning
Werkuren
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bits SSL-codering
256-bits SSL-codering
Reservekopie van gegevens
Document vervalt
Dynamische watermerken
ISO 27001 gecertificeerd
SSAE 16 gecertificeerd
Virusscanning
Bescherming van toegang
Permissiegroepen
Stel gebruikersrechten in
Authenticaties met twee factoren
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Zoek volledige text
Vraag en antwoord sectie
Scroll-Through Viewer
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Documentversiebeheer
Product Recensies
2018.08.22 15:58
Ons bedrijf maakt gebruik van de software van Merrill Corporatie reeds meer dan een jaar. We zijn redelijk tevreden met de basisfuncties en het beveiligingsniveau die de dataroom biedt. De virtuele dataroom werkt precies zoals de leverancier van de dienst beloofde.
2018.08.14 12:58
Onze ervaring met het gebruik van de dataroom van deze leverancier is echt succesvol gebleken. Een van de voordelen ervan is de functie van optische tekenherkenning, waarmee u naar informatie kunt zoeken zelfs in PDF-documenten. Voor mij was het een van de meest nuttige functies. Ondanks dit en de aanwezigheid van veel andere handige functies moest ik de leverancier veranderen vanwege de hoge prijs van de Merrill-diensten. Ik vond een andere aanbieder van de virtuele dataroom met een betere prijs-kwaliteitverhouding.
2018.08.05 05:34
Merrill DataSite is een echt slimme oplossing die aan de meeste vereisten van ons bedrijf voldoet. We gebruiken de gegevensopslag voor het bewaren van documenten en voor de uitvoering van due diligence. De geleverde diensten worden eenvoudig geconfigureerd en we hoeven geen servers of software te kopen, hoewel de prijs van de diensten zeer hoog is.
2018.06.26 12:58
We vinden het leuk om met de DataSite-dataroom te werken. De voordelen ervan zijn beveiligingsfuncties, een eenvoudige interface en vriendelijke specialisten die training en ondersteuning 24/7 bieden. We gebruikten de Merrill DataSite-dataroom voor de initiële plaatsing van onze aandelen, en met behulp ervan was het erg handig om documenten aan potentiële investeerders te presenteren.
Referentie toevoegen