Ansarada

Over deze software

Profieloverzicht  

De Ansarada dataroom biedt beveiligde samenwerkingsoplossingen en de mogelijkheid om veilig documenten te delen. Het bevat ook een door AI-gestuurde workflow die inzichten geeft over de interesses van partijen in een deal, en hoe ze omgaan met de documenten. Alle partijen hebben profijt aan deze dataroom, omdat het betere beslissingen gebaseerd op data mogelijk worden gemaakt. 

Het platform is ontwikkeld in 2005 en maakt volledige controle over cruciale overnamedocumenten mogelijk. Deze functie bevat de mogelijkheid om documenten volledig bij te kunnen houden ongeacht naar welke belanghebbende ze zijn gestuurd. Zelfs als het lokaal is opgeslagen, maakt de Ansarada oplossing het mogelijk om documenten te vernietigen en de bewerkgeschiedenis vast te leggen. 

Wat doet Ansarada het beste? 

Eenvoud is een hoofdthema voor Ansarada’s oplossing. Het design maakt het makkelijk voor alle gebruikers om dingen te uploaden, op te slaan, te delen en te managen qua documenten. De oplossing focust op de overname zelf, niet het administratieve werk. 

De licenties zijn beschikbaar per baanfunctie zodat de ervaring van elke individuele gebruiker op het platform wordt geoptimaliseerd. Dit platform biedt rollen voor het bestuur, beheerders, overname- en aanbestedingsadviseurs, financiële sponsors en bedrijfswerknemers. 

Ansarada’s email notificatie functie zorgt voor een uitgaand bericht naar alle belanghebbende van de overname. Dit voorkomt dat gebruikers de portal te vroeg bezoeken, en bied in plaats daarvan een op melding gebaseerd systeem. Hierdoor blijven belanghebbende moeiteloos op de hoogte. 

Ansarada kenmerken

De Ansarada dataroom is gebouwd rond een virtuele dataroom en een aanbestedingsplatform. Het bevat ook de volgende functies: 

  • Beveiligings- en nalevingssuite
  • Klantensuccesteam en ondersteuningsportal 
  • Integratie met populaire Cloud-platforms zoals Google Drive, Dropbox, OneDrive en Box. Dit bespaart administratietijd bij het synchroniseren van verschillende platformen en creëert een gecentraliseerde map die in staat is om de silo’s die op verschillende platforms gemaakt zijn af te breken. 
  • Een intuïtieve interface met een eenvoudige uploadfunctie en bulkverwerking 
  • Synchronisatie tussen apparaten om real-time toegang op de meest efficiënte manier mogelijk te maken 
  • AI toegepast op informatie die informatie verzamelt van deal faciliteiten. Het maakt gegevens-gebaseerde keuzes zodra de mogelijkheden er zijn. 
  • Geautomatiseerde informatie-updates zorgen voor een up-to-date gecentraliseerde opslagplaats van cruciale dealinformatie om het proces te helpen informeren terwijl het zich ontwikkelt

Ansarada oplossing: Conclusie 

De Ansarada dataroom heeft een tijdelijke gratis proefversie. Het portaal biedt een dataroom software die bedrijven helpt om belangrijke keuzes te maken die te maken hebben met externe belanghebbenden. 

Het haalt indien nodig de relevante gegevens voor elke deal naar de centrale portal vanuit cloudopslagtoepassingen en lokale servers. In dit proces is geen handmatig werk nodig, dit zorgt voor een efficiëntere overdracht van gegevens. 

De gegevens die van verschillende platforms worden gehaald, worden volledig beheerd door de Ansarada oplossing, zodat deze geschikt is voor het auditproces en andere wettelijke nalevingsvereisten. Naast het nalevingsaspect vormt de consolidatie van informatie een inzichtelijk informatieportaal dat op intelligente wijze beslissingen op directieniveau kan sturen.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Referentie toevoegen