Onehub

Over deze software

Meer dan een miljoen mensen vertrouwen ons hun bedrijfsbestanden toe. Ongeacht uw branche, aantal werknemers of typen klanten die u bedient, helpt het Onehub-cloudopslagplatform u efficiënter en veiliger te werken.

Beveiliging van uw gegevens

Organiseer uw meest gevoelige informatie en deel deze veilig online met behulp van Onehub virtuele datarooms. Hierdoor kan uw team zich op het werk concentreren en hoeft het zich niet bezig te houden met de beveiliging van de informatie die ze beheren.

U kunt uw toegangsinstellingen voor gegevens volledig beheren, automatisch watermerken voor uw documenten creëren om uw stukken te identificeren, gegevenslekken voorkomen en uw eigendom beschermen.

Alleen u krijgt volledige controle over hoe de gebruiker uw document ziet en wat ermee gedaan kan worden. Door een rol voor de gebruiker in te stellen, kunt u de werkruimte zien zoals deze is, om ervoor te zorgen dat alleen wat u wilt bieden, beschikbaar is.

U kunt de accounts veiliger maken door een complex wachtwoordbeleid toe te passen. Bij Onehub kunt u wachtwoordcriteria instellen. U kunt bijhouden wie toegang heeft gekregen tot uw content en welke bestanden zijn bekeken, geüpload of bewerkt. Zo hebt u niet alleen volledige controle maar ook alle informatie over het gebruik van uw gegevens.

Gebruiksgemak, eenvoud en huisstijl van uw bedrijf

Onehub is een eenvoudige, universele opslag die er precies zo kan uitzien zoals u dat wilt. Je kunt niet alleen bestanden heel snel delen en gemakkelijk met bestanden werken, maar ook uw branding stijlvol maken. Met behulp van uitgekiende zakelijke klantenportalen kunt u uw logo en bedrijfskleuren gebruiken. Het Onehub-klantenportaal, dat volledig in het wit gemarkeerd is, biedt voor elke klant een privé werkruimte.

Onehub virtuele datarooms staat voor moderne technologie, een geavanceerd beveiligingssysteem, klantgerichtheid en 24-uursondersteuning.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
 Geen gegevens
Gratis proefversie
 Geïnstalleerd
 Mobiele versie
 Webversie
Training
 Documentatie 
 Online modus
Ondersteuning
 24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
Reservekopie van gegevens
ISO 27001 gecertificeerd
SOC 2 gecertificeerd
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Gebruikersinterface
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
In documentkoppeling
Microsoft Office-integratie
Scroll-Through Viewer
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Audit/Rapport
meldingen
Documentversiebeheer
Referentie toevoegen