Virtuele dataroom SmartRoom

Over deze software

SmartRoom verleent diensten van een virtuele dataroom voor verschillende zakelijke gebieden zoals kapitaalmarkten, juridische oplossingen, zakelijke uitwisselingen. Veilige plaatsing van documenten en hun uitwisseling tussen partners, handig beheer van gevoelige bedrijfsinformatie, vertrouwelijke bespreking van gegevens direct binnen het platform – al deze functies trekken specialisten op het gebied van transacties aan (investeringsbankiers, managers voor directe investeringen, enz.). Erbij proberen ze de meest veilige, effectieve, functionele en geschikte virtuele dataruimte te vinden. SmartRoom behoort tot de vijf meest gezaghebbende platforms en biedt onder andere een redelijk prijsbeleid voor de aangeboden diensten. Beschermd zijnde middels een uitgebreid beveiligingssysteem (dynamische watermerken, virusscans, encryptie van gegevens en back-ups, dubbele gebruikersauthenticatie, regelmatige rapporten voor controles en beheer van digitale rechten), werd de virtuele dataruimte SmartRoom gebruikt bij het aangaan van duizenden verschillende overeenkomsten en bij operations management voor een totaal bedrag van 525 miljard dollar. Dit cloudplatform met een eenvoudige en intuïtief begrijpelijke interface die beschikbaar is in negen talen, heeft geavanceerde zoekfuncties, de mogelijkheid om links te maken binnen documenten, een sectie van vragen en antwoorden en kan individueel worden aangepast aan de vereisten van de klant – de website die wordt gemaakt, wordt ontworpen met de merknaam, kleuren en logo’s van het bedrijf. Overeenkomsten bij fusies en overnames in het algemeen en due diligence in het bijzonder, integratie na een fusie, beveiligde samenwerking, fondsenwerving en herstructurering, minnelijke schikkingen, analyse van medische documentatie – dit is geenszins een volledige lijst van processen die via SmartRoom succesvol werden ondersteund. Elke overeenkomst wordt ondersteund door een afzonderlijke projectmanager, een gekwalificeerd team dat 24/7 werkt om de virtuele dataruimte zo effectief en makkelijk mogelijk te maken voor de realisatie van het project.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
Nee
Gratis proefversie
Nee
Voorbereiding voor gebruik
Online
Training
Documentatie 
Online modus
Ondersteuning
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bit en 256-bit SSL-codering
Virus detectie
Geografisch verspreide datacenters
Reservekopie van gegevens
Dynamische watermerken
ISO / IEC 27001: 2005 Naleving
SSAE16-conformiteit
Bescherming van toegang
Tweestapsverificaties
Digitale Rechten Beheer
Permissiegroepen
Mobile Device Management
Gebruikersinterface
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Microsoft Office-integratie
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iOS-applicatie
Android-applicatie
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Product Recensies
2018.10.15 15:02
Onze organisatie gebruikte de virtuele dataroom SmartRoom gedurende een jaar. Dit is definitief een zeer betrouwbaar en veilig platform. Bovendien zijn er veel handige functies. Ik raad het aan!
2018.10.11 12:01
Een geweldige service! Het is voor de eerste keer dat we een virtueel platform gebruiken en we zijn er niet teleurgesteld over. Het werkt precies zoals het in de advertentie werd gepresenteerd, met veiligheid op het juiste niveau. Ik hou vooral van werken met de virtuele dataroom vanaf mijn mobiele telefoon. Dank u!
2018.08.22 16:01
Deze virtuele dataroom is echt heel gemakkelijk in gebruik, omdat ze niet overbelast is met veel onnodige functies. Een goede keuze als u niet tegelijkertijd met veel projecten hoeft te werken. De servicedienst werkte de hele tijd en was zeer behulpzaam.
2018.04.04 18:00
Uiteraard is dit niet de beste virtuele dataroom die op de markt wordt aangeboden, maar wat de prijs-kwaliteitverhouding betreft, is deze zeer goed. We gebruikten deze bijna een jaar en hadden slechts enkele kleine problemen die door de servicedienst snel werden opgelost. Ze zeker voldoet aan de meeste van onze zakelijke behoeften.
Referentie toevoegen