Virtuele dataroom Box.com

Over deze software

De virtuele dataroom van Box.com is een platform dat op een eenvoudig systeem van bestandsuitwisseling voor individuele gebruikers is gebouwd. Hierbij zorgen de diensten van de Bоx-dataroom voor een uitgebreide reeks van toestemmingen en beveiligingsmiddelen. Hierdoor is de dataroom van Box uitstekend geschikt voor het uitwisselen van vertrouwelijke bedrijfsdocumenten en voor gezamenlijk werk bij projecten tussen teamleden die ver van elkaar zitten.

De belangrijkste functies die deze leverancier van de dataroom biedt, zijn volledige individualisering met de logo’s en kleuren van het bedrijf, eenvoudige installatie, toegangsbeperking en de vervaltermijn van toegang voor bekijken, uploaden en afdrukken van documenten, evenals de mogelijkheid om alle acties te tracken. Deze functies worden meestal aangeboden door alle leveranciers van datarooms, dus het echte verschil kan het gebruik van een elektronische handtekening voor documenten en de automatisering van taakuitvoering zijn. Veilige opslag en documentuitwisseling, eenvoudig documentbeheer in de virtuele dataroom Box zijn perfect voor kleine en middelgrote bedrijven, voor welke gebruiksgemak met uitstekende functionaliteit belangrijk is.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis proefversie
14 dagen gratis
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Webinars
Online modus
Persoonlijke benadering
Ondersteuning
Online
Werkuren
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
Reservekopie van gegevens
ISO 27001 gecertificeerd
SOC 2 gecertificeerd
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Gebruikersinterface
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
In documentkoppeling
Microsoft Office-integratie
Scroll-Through Viewer
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Audit/Rapport
meldingen
Documentversiebeheer
Product Recensies
2018.09.09 08:48
Ik denk dat de Box-software uitstekend geschikt is voor zakelijke transacties, maar als u niet met grote reeksen documenten werkt, is er dan geen zin om de betaalde versie van Box te gebruiken, omdat haar gecompliceerde interfacemanagement beter geschikt is voor complexere taken in verband met gegevensbeheer.
2018.08.25 22:00
We gebruiken de Box-dataroom constant en we hebben geen klachten over de vertrouwelijkheid van de bestanden die we daar laten bewaren. Hierdoor zijn we erin geslaagd om de effectiviteit van het werken met transacties te vergroten. Ik raad u Box aan als een betrouwbare leverancier van virtuele diensten.
2018.08.24 22:03
Ze reageerden op onze eerste aanvraag heel snel en regelde het werk bij ons. Het was zeer belangrijk voor ons. We zagen dat het gemakkelijk was om met de servicedienst van Box mee te werken – ze reageerden heel snel om problemen op te lossen, en over het algemeen werkte de dataroom perfect.
2018.08.09 12:23
We hebben deze virtuele dataroom gebruikt voor het beheer van de teams binnen onze organisatie. Dit is gemakkelijk en het hele werkproces wordt beter georganiseerd. We raden u aan om de Box-dataroom te gebruiken met dergelijke doelen.
Referentie toevoegen