De ruimte van beschermde gegevens Brainloop

Over deze software

Brainloop is een van de toonaangevende leveranciers van virtuele datarooms. Deze multifunctionele opslag van documenten wordt gebruikt bij fusies en overnames, fondsenwerving, faillissement, gerechtelijke procedures en andere handelingen. Het belangrijkste voordeel van deze leverancier van de virtuele dataroom is een uiterst zorgvuldige benadering tot beveiliging en gegevensbeheer. De beveiligingsmiddelen omvatten encryptie, watermerken en virusscans, alsmede dubbele authenticatie met een wachtwoord en een eenmalige PIN-code. Tot de technisch geavanceerde functies behoren een sectie met vragen en antwoorden, toegang via mobiele apparaten en een toestemmingssysteem, waarmee gebruikers de mogelijkheid krijgen om documenten gemakkelijk uit te wisselen, deze te beheren en samen te werken aan de meest waardevolle bedrijfsinformatie. Deze bijzonderheden maken de virtuele dataroom Brainloop een aantrekkelijke aanbieding voor bedrijven van alle groottes, omdat de leverancier zowel de integratie van de bestaande infrastructuur van het bedrijf biedt (een handige optie voor grote ondernemingen) als het opbouwen van een voordelige cloudopslag voor documenten op internet.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis proefversie
Geen gegevens
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Documentatie
Webinars
Online modus
Persoonlijke benadering
Ondersteuning
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bits SSL-codering
256-bits SSL-codering
Reservekopie van gegevens
Document vervalt
Dynamische watermerken
ISO 27001 gecertificeerd
SSAE 16 gecertificeerd
Aan Opslaan / Aan Encryptie openen
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Permissiegroepen
Stel gebruikersrechten in
Authenticaties met twee factoren
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Zoek volledige text
Vraag en antwoord sectie
Microsoft Office-integratie
Windows Explorer-integratie
In documentkoppeling
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Geen software vereist
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Documentversiebeheer
Product Recensies
2018.09.25 19:47
Deze virtuele dataroom heeft veel voordelen. Ons bedrijf heeft deze gebruikt voor due diligence, waardoor we veel tijd hebben bespaard. Het was gemakkelijk om met de beveiligde dataroom te werken. Ik wil vooral benadrukken dat deze dataroom men kan gebruiken op mobiele apparaten voor toegang tot documenten – het is handig en altijd veilig.
2018.09.01 14:59
Ik heb eerst de dataroom gebruikt om de plaatsing van aandelen te beheren. Het was handig om deze te gebruiken, en de gegevensoverdracht was eenvoudig en effectief, wat tijd en geld bespaarde.
2018.05.08 18:59
We gebruiken de virtuele dataroom reeds een lange tijd en zijn heel tevreden met de diensten. De bestandssynchronisatie en de bestandsuitwisseling gebeuren zeer snel, en de interface is gebruiksvriendelijk. Ik raad u deze provider aan.
Referentie toevoegen