Imprima

Over deze software

Gegevensuitwisseling is onderdeel van het moderne zakendoen. Uw imago en uw winst hangt af van op welke wijze uw gegevens worden beschermd en hoe u gegevens met partners deelt. Als u problemen met traag of onbetrouwbaar werk met commerciële, strategische, financiële informatie moe bent, dan is het voor u belangrijk om een bewezen en betrouwbare oplossing te gebruiken: de Imprima virtuele datarooms.

Betrouwbare verwerking van transacties en veilige documentenverwerking

Dit product combineert betrouwbaarheid en innovatie. Tijdens het werken met de meest belangrijke informatie die vertrouwelijkheid vereist, kunt u in alle fasen van de transacties hierop vertrouwen. De tijd van volcontinu werken met datarooms bereikt ​​99,9% en biedt continu toegang tot uw bestanden en transacties. Bovendien heeft u snelle toegang tot de content en de mogelijkheid om deze te downloaden, ongeacht de locatie van de gebruiker. Dankzij noodherstel en back-up oplossingen voorkomt u het verlies van informatie. En het belangrijkste is dat u over volledige toegangscontrole beschikt, waarmee u de gebruikersinstellingen voor het werken met uw gegevens in elke fase kunt aanpassen.

Het moet vermeld worden dat door het Imprima behaalde ISO 27001-certificaat alle aspecten omvat van de onderneming: mensen, processen, procedures en platforms. Dit in tegenstelling tot de ISO-certificering van andere leveranciers die alleen op gegevensverwerkingscentra betrekking heeft.

Gebruiksvriendelijkheid en voordelen voor uw onderneming Virtuele datarooms werken met elke software en hebben een handige interface. Ervaren projectmanagers helpen u altijd bij uw werk, van het bouwen en structureren van ruimtes, het beheren van de toegangscontrole tot het creëren van compliance dossiers na het sluiten van een transactie. De data voorbereiding service zorgt ervoor dat u kunt beginnen met werken zodra het nodig is. Dit omvat het beheren van de zoekfunctie van documenten, het sorteren, scannen, indexeren en distribueren. Onze gekwalificeerde serviceteams zullen met u samenwerken om aangepaste branding aan uw virtuele dataroom te geven, elk aspect van de IROOMS VDR- interface kan worden aangegeven in een kleurenschema, dat met de kleuren van uw bedrijf overeenkomt, met logo’s van uw bedrijf en met veel meer. Daarom zijn wij 24/7 voor u bereikbaar.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
 Geen gegevens
Voorbereiding voor gebruik
 Online
Ondersteuning
Werkuren
 24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bits SSL-codering
256-bits SSL-codering
Reservekopie van gegevens
Document vervalt
Dynamische watermerken
ISO 27001 gecertificeerd
SSAE 16 gecertificeerd
Bescherming van toegang
Permissiegroepen
Stel gebruikersrechten in
Authenticaties met twee factoren
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Zoek volledige text
Vraag en antwoord sectie
Scroll-Through Viewer
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Ondersteuning voor meerdere talen
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Documentversiebeheer
Referentie toevoegen