WatchDox by BlackBerry

Over deze software

De virtuele dataroom Watchdox die door de producent van Blackberry smartphones werd ontwikkeld, is een geavanceerde oplossing voor een veilige uitwisseling van documenten. Zoals men van een producent van smartphones kan verwachten gaat bijzondere aandacht van deze leverancier dus vooral naar de interactie met externe platforms en het zorgen voor compatibiliteit met mobiele apparaten.

De voornaamste functies van dataroom Watchdox zijn beperking van toegang, visuele tracking van documenten, afstandelijke beëindiging van toegangstermijn tot documenten, waterwerken, encryptie van gegevens en uitgebreide protocollen van beveiliging. Watchdox wordt geïntegreerd met de systemen van het identiteitsbeheer en documentbeheer van een bedrijf en biedt een veilige bestandssynchronisatie, het gebruik van Microsoft SharePoint, Windows File Shares en andere software voor het beheren van bedrijfsgegevens.

De software van Watchdox wordt geleverd in versies voor kleine en middelgrote ondernemingen (WatchDox Business), evenals voor grote organisaties die extra functies en de meest geavanceerde mogelijkheden nodig hebben voor het beheren van bedrijfsgegevens (WatchDox Enterprise).

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis proefversie
Geen gegevens
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Documentatie
Online modus
Ondersteuning
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
256-bits SSL-codering
Dynamische watermerken
SSAE 16 gecertificeerd
Virusscanning
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Meervoudige-factorverificatie
Permissiegroepen
Gebruikersrechten
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Microsoft Office-integratie
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Audit/Rapport
meldingen
Product Recensies
2018.11.01 13:02
Watchbox is precies wat ons bedrijf nodig had. Een uitstekende service, nuttige functies, heel handig.
2018.09.23 23:02
We begonnen de virtuele dataroom Watchbox te gebruiken niet zo lang geleden en merkten dat dit ons helpt om documenten aan onze klanten te bezorgen snel en veilig. De diensten van de dataroom zijn makkelijk verstelbaar, en we hoeven geen kosten te besteden voor servers en extra software.
2018.05.11 12:02
Deze virtuele dataroom biedt veel mogelijkheden, maar we hadden niet alle nodig, dus uiteindelijk hebben we gekozen voor een andere dataroom met basisfuncties, goede service en een lagere prijs. Als uw bedrijf echter complexe en uitgebreide oplossingen nodig heeft, is dit product ideaal voor u.
Referentie toevoegen