WatchDox by BlackBerry

Over deze software

BlackBerry Workspaces overzicht

BlackBerry Workspaces, ook wel bekend als Watchdox BlackBerry, brengt bescherming op bestands-niveau voor documenten binnen en buiten de zakelijke firewall van een bedrijf. IT en andere gebruikers kunnen een gedeelde werkruimte voor interne en externe gebruikers maken. Hierin kan worden samengewerkt, ondertekent, gemarkeerd en er kan commentaar gegeven worden door interne en externe gebruikers.

De 256-bit encryptie zorgt voor een beschermende laag over alle data die rondgaat. Gebruikers kunnen het platform bereiken op Windows, Apple of Android voor maximale flexibiliteit. 

Toegang wordt verleend op basis van de rol van de gebruiker. Een bewerkingsgeschiedenis wordt gebruikt om op documentniveau gebruik en toestemming van een bestand bij te houden.

Waar is de BlackBerry Workspaces in gespecialiseerd?

De BlackBerry Workspaces draait om veiligheid op bestandsniveau, Dit wordt op drie manieren aangeboden voor het opslaan, synchroniseren en delen van bestanden in mappen:

 • Send
 • Collaborate
 • Secure Plus

Alle versies zijn beschikbaar op maandelijkse of jaarlijkse termijn.

De BlackBerry Workspaces pakt ook de dreiging van ransomware, malware en andere vormen van cyberaanvallen aan door de systeembeheerders de gecentraliseerde mogelijkheid te bieden om bestanden te herstellen. De toegangspunten die zijn aangetast door de malware kunnen worden bevroren vanaf de IT-afdeling, waardoor de getroffen bestanden worden geïsoleerd.

Deze oplossing voorkomt de noodzaak om losgeld aan aanvallers uit te betalen. Je kunt bestanden en mappen namelijk simpelweg herstellen naar de oude staat voordat de aanval plaatsvond. Bovendien kunnen de gebruikers hierdoor productief blijven, en de IT-beheerders hoeven alleen maar op de achtergrond diagnostische werkzaamheden uit te voeren.

Eigenschappen

De meest kenmerkende eigenschappen van de BlackBerry Workspaces zijn de volgende:

 • Keuze uit Cloud, op locatie of een hybride oplossing
 • Microsoft 365-integratie voor soepele uploads en een goede gebruikerservaring
 • Bestanden en mappen kunnen gesynchroniseerd worden op verschillende apparaten
 • Productiviteitsfuncties zoals een gedeelde werkruimte, het kunnen synchroniseren van grote bestanden en het delen van een persoonlijke werkruimte.
 • Elektronische ondertekening van document, watermerk en de alleen-lezen-functionaliteit om samenwerking aan juridisch gevoelige documenten makkelijker te maken.
 • Volledige end-to-end bestandsbeveiliging op de server, onderweg en op het lokale apparaat
 • De belangrijke beveiligingsfuncties zijn onder andere 2FA, SSO, een wachtwoord beleid en geautoriseerde toegang
 • Snelle en gemakkelijke bestandsuploads

BlackBerry Workspaces oplossingen

The BlackBerry Workspaces oplossing bestaat uit 3 grote edities:

 • Send: dit is het instapmodel dat gebruiker-gebaseerde synchronisatie- en deelfunctionaliteit faciliteert. Verzenden zorgt ervoor dat het delen op bestandsniveau veilig kan gebeuren. Dit zorgt voor efficiënte documentopslag en gebruikersproductiviteit. Soepele synchronisatie door verschillende apparaten, besturingssystemen en browsers zorgt voor efficiënt persoonlijke gebruik en samenwerking.
 • Collaborate: bevat de elementen van de verzend-editie en je kan er maximaal 10 MB aan documenten mee delen.
 • Secure Plus: de beste BlackBerry Workspaces versie die alles bevat van de eerdere edities. Daarnaast biedt deze versie ook de hoogste beveiligingsfuncties. Het maakt integraties mogelijk tussen andere Cloud-opslagomgevingen en een reeks bedrijfsapplicaties.
Gemiddelde ratings
 • Totaalscore
 • Gebruiksgemak
 • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis proefversie
Geen gegevens
Voorbereiding voor gebruik
Geïnstalleerd
Mobiele versie
Webversie
Training
Documentatie
Online modus
Ondersteuning
24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
256-bits SSL-codering
Dynamische watermerken
SSAE 16 gecertificeerd
Virusscanning
Bescherming van toegang
Mobile Device Management
Meervoudige-factorverificatie
Permissiegroepen
Gebruikersrechten
Gebruikersinterface
Branded Website
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Microsoft Office-integratie
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iPad-applicatie
Mobiele apparaatinterface
Audit/Rapport
meldingen
Product Recensies
2018.11.01 13:02
Watchbox is precies wat ons bedrijf nodig had. Een uitstekende service, nuttige functies, heel handig.
2018.09.23 23:02
We begonnen de virtuele dataroom Watchbox te gebruiken niet zo lang geleden en merkten dat dit ons helpt om documenten aan onze klanten te bezorgen snel en veilig. De diensten van de dataroom zijn makkelijk verstelbaar, en we hoeven geen kosten te besteden voor servers en extra software.
2018.05.11 12:02
Deze virtuele dataroom biedt veel mogelijkheden, maar we hadden niet alle nodig, dus uiteindelijk hebben we gekozen voor een andere dataroom met basisfuncties, goede service en een lagere prijs. Als uw bedrijf echter complexe en uitgebreide oplossingen nodig heeft, is dit product ideaal voor u.
Referentie toevoegen