Drooms

Over deze software

Virtuele datarooms zijn een ontwikkeling die de veiligheid van veel bedrijfsprocessen optimaliseren en garanderen. Het resultaat ervan is een geheel nieuw niveau van de bedrijfsorganisatie, waarbij u aanzienlijk meer tijd, mogelijkheden, datagegevens en nieuwe klanten verwerft.

Due diligence

Het bewaren van informatie in de virtuele datarooms van Drooms is een beslissing die aanzienlijk meer investeerders zal aantrekken. Volledige informatie die op één plek wordt verzameld, is een teken van een degelijk en betrouwbaar bedrijf. En wat niet onbelangrijk is, dat daardoor het proces van een onafhankelijke audit wordt vergemakkelijkt en versnelt. Ondanks de grote hoeveelheid gegevens zal de uitwisseling snel en zeer betrouwbaar verlopen. Het beschikken van Drooms over ISO-kwaliteitscertificaten toont aan, dat het product aan de vereiste hoge normen voldoet.

Gegevensopslag en verwerking

Virtuele datarooms zijn een uitstekende oplossing, en niet alleen voor representatie van uw gegevens maar ook om met gegevens in alle fasen te werken en gegevens te beschermen. Drooms zijn niet alleen een belangrijke strategische beslissing maar ook een zeer handige virtuele gegevensopslag, waarmee u veel tijd kunt besparen. De handige en intuïtieve interface, automatisering en intelligente zoekfuncties zullen de efficiëntie van de dagelijkse activiteiten helpen verhogen. Managers kunnen u helpen de gegevensstructuur aan te passen, die het best bij uw behoeften aansluit.

Gegevensanalyse Drooms werkt nauw samen met experts om u de meest effectieve analyse van uw documenten te kunnen waarborgen. Findings Manager is het nieuwste toegevoegde product van Droom, ontworpen om de interactie met leveranciers en klanten aanzienlijk te verbeteren. Voor het eerst op de markt voert Findings Manager een voorlopige selectie van documentatie uit en helpt individuele gebruikers de risico’s en kansen van een transactie te beoordelen, wat een enorm voordeel voor transactieprofessionals oplevert.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging

Drooms is het eerste bedrijf dat blockchaintechnologie in vastgoedtransacties, fusies en overnames begon te gebruiken. Drooms verving de traditionele archivering, in de vorm van DVD, CD, USB en harde schijven, met controles met behulp van de blockchain tijdens de juridische garantie van de transactie.

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
 Nee
Gratis proefversie
 Nee
Voorbereiding voor gebruik
 Online
Training
 Documentatie 
 Online modus
Ondersteuning
 24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bit en 256-bit SSL-codering
Virus detectie
Geografisch verspreide datacenters
Reservekopie van gegevens
Dynamische watermerken
ISO / IEC 27001: 2005 Naleving
SSAE16-conformiteit
Bescherming van toegang
Tweestapsverificaties
Digitale Rechten Beheer
Permissiegroepen
Mobile Device Management
Gebruikersinterface
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Microsoft Office-integratie
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iOS-applicatie
Android-applicatie
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Referentie toevoegen