Drooms

Over deze software

Profieloverzicht

Dataroomprovider Drooms is gebaseerd in Frankfurt, Duitsland en Zug, Switzerland. Dit bedrijf is Europa’s voornaamste dataroomprovider en biedt haar diensten al sinds 2001 aan. Hun grootste klantensegment bestaat uit vastgoedbedrijven, consultants, juridische firma’s en grote bedrijven. Ondanks het feit dat het bedrijf in Europa gevestigd is, leveren ze hun diensten wereldwijd. 

Waar blinkt Drooms in uit?

Datarooms van Drooms kunnen op veel manieren gebruikt worden. Een voorbeeld hiervan is Due Diligence bij bedrijfsovernames. Hun Drooms Transaction VDR is speciaal toegewijd voor het succesvol doorlopen van een Due Diligence proces. Eén van de voordelen van deze VDR-oplossing is de razendsnelle verwerking van documenten. 

Ook vermogensbeheer is mogelijk met Drooms Portfolio VDR. Hiermee kan je documenten vertalen, vragen & antwoorden toevoegen en zelfs geleverde gegevens noteren en highlighten. Deze VDR is ook vanuit de browser beschikbaar. 

Drooms functies:

  • Rechten instellen. Instellen wie toegang heeft tot wat is heel eenvoudig.
  • Bewerkingsgeschiedenis. Gebruikers kunnen eenvoudig zien wie welke wijziging heeft gedaan, en wanneer.
  • Beveiligde bestandviewer. Beveilig bestanden met een reeks beveiligingsprotocollen om beveiligingsbreuken zo goed als uit te sluiten.
  • Tools voor samenwerking. Geniet van het uitgebreide aanbod aan tools die de samenwerking en workflow bevorderen. 

Drooms Oplossingen

Drooms biedt naast de Drooms Transaction VDR en de Portfolio VDR ook nog een aantal andere oplossingen, hierdoor onderscheiden ze zich in de VDR-industrie. 

  • Drooms Findings Manager is een tool speciaal ontworpen om de documentbeoordelingsfase te digitaliseren. Het programma zoekt naar zinnen en helpt bij het categoriseren van gegevens. Op deze manier wordt het beoordelingsproces vergemakkelijkt. Verder biedt dit de gebruiker meer transparantie en toegankelijkheid. 
  • Drooms Services is bedoeld voor alle andere zaken die te maken kunnen hebben met een virtuele dataroom. Dingen als projectbeheer, documentstructurering, fysieke dataroombeheer, en digitalisering kunnen allemaal verzorgd worden door het Drooms team.

Aan de reviews is te merken dat de klantenservice van Drooms enorm sterk is. Dit komt omdat ze met vriendelijke toon communiceren en mogelijke problemen van klanten met bijzonder veel zorg en aandacht oplossen. 

* * *

Bedrijven zoals Drooms zorgen voor persoonlijke en uitgebreide klantenservice, en bieden iedere klant een op maat gemaakte virtuele dataroom zodat de klant zich op andere dingen kan focussen. Door middel van de Findings Manager en Services is deze organisatie in staat om vrijwel alle problemen op te lossen. Twijfel je nog? De enige manier om er echt achter te komen is door de service zelf uit te proberen. 

Gemiddelde ratings
  • Totaalscore
  • Gebruiksgemak
  • Servicedienst
Bijzonderheden
Gratis versie
 Nee
Gratis proefversie
 Nee
Voorbereiding voor gebruik
 Online
Training
 Documentatie 
 Online modus
Ondersteuning
 24/7
Tabel van functies
Documentbeveiliging
128-bit en 256-bit SSL-codering
Virus detectie
Geografisch verspreide datacenters
Reservekopie van gegevens
Dynamische watermerken
ISO / IEC 27001: 2005 Naleving
SSAE16-conformiteit
Bescherming van toegang
Tweestapsverificaties
Digitale Rechten Beheer
Permissiegroepen
Mobile Device Management
Gebruikersinterface
Bulk uploads
Sleep bestanden en zet ze neer
Microsoft Office-integratie
Vraag en antwoord sectie
Toegankelijkheid
iOS-applicatie
Android-applicatie
Audit/Rapport
Auditlogboeken
Automatische auditrapporten
Referentie toevoegen